Om Motus

Motus är Lars Grundberg

Lars Grundberg är kinesiolog i Stockholm. Han har en bred erfarenhet från de flesta typer av fysiska problem, som stress, led- och muskelsmärtor i till exempel rygg och nacke, matsmältningsproblem, näringsbrister, huvudvärk, domningar och sömnproblem. Han berättar att många av hans klienter tror att det inte finns något alternativ till dessa problem, på grund av åldern.

Det finns inte ett rätt sätt att behandla alla människor på. Därför har jag lärt mig flera av de mest effektiva teknikerna, som också är att kombinera. Jag kan därmed behandla klienten helt utifrån hans eller hennes individuella förutsättningar.

Till sin hjälp vid behandlingarna har Lars en full verktygslåda av olika terapeutiska metoder. Han jobbar bl.a. med kinesiologi, akupunktur, massageterapi, kranio-sakral terapi, fasciareleaser, Träningsövningar, rehabövningar, rörelseövningar, TENS, laser och kiropraktiska tekniker samt med näring.

Följ mitt arbete på Instagram

Förutom att jag tar hand om vanliga hälsoproblem arbetar jag även på kontrakt där jag följer med landslag och elitidrottsmän och kvinnor på olika uppdrag. Här kan du följa* mitt arbete ute på fältet.

*Jag har alltid tystnadsplikt och skulle aldrig publicera bilder på en klient som inte har gett sitt medgivande i förväg.